Over ons

VUUR

Naast een passie voor ons product zijn we eveneens zot van vuur, houtvuur brengt het beste in boven in de edele vleessoorten die we hier serveren. Het geeft niet alleen een unieke smaak aan het vlees of de vis, de mogelijkheden zijn quasi onbeperk: warm of koud roken, indirect garen of reverse sear, voor elk wat wils.

LOKAAL

Het overgrote deel van onze producten is lokaal, de boerderij is de eerste schakel in ons verhaal. Door een doorgedreven communicatie met de landbouwers slagen we er dan ook in om de beste producten voor u te selecteren. Terroir is hier geen modewoord maar een manier van leven.

KLEINSCHALIG

Zelf zijn we geen groot restaurant en staan we graag dicht bij onze klanten, wederom zoeken we diezelfde aanpak bij de mensen die ons beleveren, als voorbeeld daarvoor is er onze bierkaart. De nadruk ligt op kleine lokale brouwerijen met echte mensen met een visie aan de roerstok.

KWALITEIT

In ieder facet van onze werking bewaken we de kwaliteit, door dicht bij onze klanten en leveranciers te staan kunnen we een uitmuntende kwaliteit garanderen, pure smaken die je dacht alleen uit je kindertijd te kennen.